суббота, 8 июня 2019 г.

Всім відомо, що 1 червня по всьому світу святкували Міжнародний день захисту дітей.

В рамках реалізації проекту "Голос жінки має силу 2019" студенти НУЗП спеціальностей «Право», «Психологія» і «Журналістика » не упустили момент і, з великим бажанням, оптимізмом і задоволенням , взяли участь в     « Фестивалі сім'ї » який проходив в парку культури і відпочинку Дубовий гай м. Запоріжжя.
Студенти і викладачі організували дитячий конкурс малюнків. Всі бажаючі могли взяти участь у конкурсі. Хлопці і дівчата зграйками підбігали до нас, кілька пар дитячих рук міцно брались за крейду і починали розфарбовувати кожен свою ділянку, і ось уже парк грав яскравими малюнками на тему: "Мир".



Перехожі мали змогу як помилуватися малюнками, так і взяти участь у виборі кращого шляхом голосування. Володарі семи найкращих малюнків отримали свої призи. Всі залишились задоволені! 

Такий маленький, але до чого важливий захід допоміг згуртувати людей. Кожен намагався допомогти як своєму товатишу, так і просто маленькій дитині у якого не виходило втілити задумане в малюнок. І здається, що навіть сонце в цей день світило поіншому, і пташки співали зовсім не так, а небо було мирним.

Мир – це, мабуть, те що по-справжньому потрібно для щастя! Мир - щоб жити в дружбі і радості. Мир - щоб виховувати дітей, поліпшувати життя рідної країни і всієї планети. Це найважливіше, що може бути на Землі.



І ми – болегри, готуючи цю інформацію для вас дійшли до такого висновку , що попри всю трагічність ситуації яка склалась в нашій країні , тут є  й певні позитивні моменти – це єднання різних регіонів України та взаємопоміч між його жителями. І в цьому-всьому позитивним моментом стало те, що, мабуть,  вперше за часів незалежності Україні в одному соціокультурному просторі нарешті об’єдналися різні представники для усвідомлення нових цінностей державної незалежності, миру, важливості взаємодії та підтримки між жителями нашої країни і взагалом. До чого закликаємо і ми вас! Адже взаємодопомога є  визначальною  цінністю для суспільства.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Електронні сигарети потраплять під загрозу в Індії Цього року в кількох штатах США набрала чинності заборона на продаж електронних...