вторник, 5 ноября 2019 г.

Електронні сигарети потраплять під загрозу в Індії



Цього року в кількох штатах США набрала чинності заборона на продаж електронних сигарет. Відбулося це через так звану епідемію, точна причина якої досі не відома. Від хвороби легенів, викликаної курінням електронних сигарет, у США померло 14 осіб, ще 450 були госпіталізовані. Смерті внаслідок куріння вейпу вже зафіксовані в Каліфорнії, Канзасі, Орегоні, Іллінойсі, Індіані, Міннесоті, Міссурі, Флориді, Джорджії і Міссісіпі.

Тепер черга дійшла й до інших країн. Так, в Індії планують відмовитися від нового різновиду шкідливої звички.

Згідно з рішенням тамтешнього кабінету міністрів повинні бути заборонені виробництво, імпорт, експорт, транспортування, продаж, розповсюдження, зберігання і реклама електронних сигарет. Відповідний законопроект буде представлений парламенту в ході зимової сесії. Злісним порушникам загрожує ув’язнення на строк до трьох років і штраф у розмірі до $7000.
Слідом за Індією ініціювала обмеження на продаж електронних сигарет і вейпів і Малайзія. Тут вирішили поки що відмовитися від реклами, просування і використання альтернативних сигарет у публічних місцях.

Сьогодні продаж вейпів і електронних сигарет заборонений у 20 країнах, зокрема у Південній Америці, на Близькому Сході та Азії, Південній Кореї, Таїланді. Обмежили продаж подібних пристроїв у Канаді, Австралії, Норвегії.

1 комментарий:

  1. What is the difference between slot machines and casino
    Slot machine games are 포항 출장마사지 played by 여주 출장샵 players without real money or money. Slot 광양 출장마사지 machines are also known as video poker because they're 춘천 출장안마 used Aug 18, 2017 · Uploaded by slot 계룡 출장안마 machine-online

    ОтветитьУдалить

Електронні сигарети потраплять під загрозу в Індії Цього року в кількох штатах США набрала чинності заборона на продаж електронних...