понедельник, 15 апреля 2019 г.


ПОЧНИ З СЕБЕ!!!ПОЧНИ РАЗОМ З НАМИ!!!





Наша талановита молодь сама будує свою нову альтернативну історію.
Нещодавнє дослідження компанії 747 Insights пояснює, що основними факторами, які впливають на покоління, є епоха, соціальні норми та технології.
У сучасному світі навряд чи існує явище, яке шкодить людині більше, ніж війнаНезважаючи на події які відбуваються в нашій державі, молодь «зламуює систему» і створює свою епоху. Адже з кожного процесу ми повинні брати вогонь, а не попіл.

Студенти Запорізької політехніки- молоде, запальне та енергійне покоління, яке має великий потенціал, який саме у такому віці потрібно спрямувати у правильне русло — формування особистості, розбудову суспільства. Куди ми його и спрямували. Тому нам є чим пишатись!

10 квітня студенти юридичного факультету потішили всіх концертом під назвою «Весняний камертон». Глядач - це губка, яка вбирає в себе все те, що її оточує. Ми можемо, з впевненістю, сказати , що наші глядачі були максимально оточені веселим настроєм і позитивом.

Це не тільки спільна справа, а й кожного окремо. І лише обєднавшись ми досягли бажаного результату. Приємно усвідомлювати, що ти можеш зробити цей світ , хоч трішки краще та добріше. Тож ПОЧНИ З СЕБЕ!







Комментариев нет:

Отправить комментарий

Електронні сигарети потраплять під загрозу в Індії Цього року в кількох штатах США набрала чинності заборона на продаж електронних...