воскресенье, 1 сентября 2019 г.

Перше вересня – чудове свято! 

Навряд чи знайдеться хоч одна людина, яка до нього байдужа! У цей день для тисяч першокурсників  настає новий життєвий етап, повний цікавих зустрічей і дивовижних відкриттів. Давня мудрість «Вік живи – вік учись» сьогодні актуальна, як ніколи, освіта стає основою для успішної кар’єри і благополучного життя. Стрімко зростаючий рівень технологій, розвиток наукомістких галузей, інноваційні підходи – все це вимагає безперервного навчання і постійного вдосконалення професійних навичок.


В цьому році Міністерство науки і освіти України визначило топ-10 найпопулярніших спеціальностей, де спеціальність «Право» зайняло 2 місце.

Тому сміливо можемо вауважити, що професія юрист – це престижно!



Сьогодні студенти 3го курсу, юридичного факультету, НУ "Запорізька політехніка" розповіли все про значущість спеціальності «право» та чому потрібно обов’язково плідно працювати .




" Це, перш за все, величезний рівень відповідальності. У руках фахівця іноді долі людей, підприємств і навіть держав. І, не дивлячись на те, що з кожним роком число абітурієнтів, що бажають здобути цю професію, стає все більше, кваліфікованих і умілих співробітників з них виходить не так багато. А щоб бути майстром своєї справи, вам потрібно працювати в тій галузі права, яка більше всього вам імпонує. " - зауважила Настя.


Студенти закликали першокурсників брати участь в різних проектах, співпрацюють з держ. установами, організаціями, відкликатись на інші пропозиції, пізнавати культурний світ та радувати викладачів своїми досягненнями.




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Електронні сигарети потраплять під загрозу в Індії Цього року в кількох штатах США набрала чинності заборона на продаж електронних...